Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Gnfhgcgv kérdése:

Szerintetek mit csináljak? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy acer one 10 netbookot egy ideig nem volt vele semmi baj leakartam tölteni rá egy játékot (nem tudom hogyan de egy kínai vírus közbe rátelepítődött)és nem tudtam kitörölni meg ezek az ablakok ugrottak fel (böngészőn kívűl) ezért elhatároztam csinálok egy olyasféle funkciót hogy gyári adatok visszaállítása de nem azt csináltam mostanába azt csinálja ha bekapcsolomegjelenik az acer logó és nem mutatja hogy tölt de utána ez a fekete képernyő ugrik be meg az egér lesz megjeleníthető háromszoros újra indítás után az acer logó megjelenik és már mutatja hogy tölt azt utána egy kék képernyő ugrik be azt kiírja hogy: "Helyreállítás

A Windows valószínűleg nem tudott megfelelően betöltődni

Ha szeretné újraindítani a gépet és újrakezdeni a műveletet válassza a lenti Gép újraindítása lehetőséget. Ellenkező esetben a Speciális javítási lehetőségek megtekintése elemet választva megtekintheti a hibaelhárítási eszközöket és az egyéb speciális lehetőségeket. Ha nem tudja, melyik lehetőséget válassza, kérdezzen meg valakit, akiben bízik" itt minden funkciót próbáltam de egyik sem hatásos és már megnézettem adtak egy használati útmutatót de az sem segített van tippetek hogy mit csináljak?

#netbook #Acer one 10
2016. szept. 2. 22:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!