Vettem egy Samsung smart tv t hogy lehet letolteni a play áruházat vagy simán egy böngészőt?
A smart tévékhez a gyártó biztosít lehetőségeket saját alkalmazásook letöltésére, amelyek a saját tapasztalataim szerint nem a hasznosság bajnokai.
Pl én a 170 ezres tévém azért vettem, mert előzetes érdeklődésemre a forgalmazó és a gyártó is arról tájékoztatott, hogy lehet rajta Skypeolni.
Megörültem mert sokat használom a Skype-ot, megvettem a masinát.
Otthon a Skype bejelentkezésre azt írja hogy nincs kamera. Tudom, leokéznám hogy belépjek, de nem lehet.
Telefon a forgalmazóhoz: azt válaszolta, ő nem tehet róla hogy nem megy kamera nélkül, ezt így kapja a gyártótól.
Telefon a gyártónak: ő csak a készüléket csinálja, az app nem az ő terméke.
Némi levelezés a Skype fejlesztéssel: ők pont lesz@rják a tévémet, tőlük így rendelték az alkalmazást.
Levél a fogyasztóvédelemnek: értik a problémám, de a tévé működik, tehát ők nem illetékesek.
Szóval szerintem te is valahogy így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!