Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy Samsung smart tv t...

Vettem egy Samsung smart tv t hogy lehet letolteni a play áruházat vagy simán egy böngészőt?

Figyelt kérdés
Le szeretnék tölteni az okos tv re játékot ! Csak az a baj hogy valami mindig letiltja meg nem kompatibilis a készülékkel ! Ilyeneket ír ki nem lehet valahogy át verni hogy le töltse a play áruházat vagy a valami játékot, böngészőt ? An rajta 1,5 GB hely !

2016. aug. 29. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2016. aug. 29. 05:01
 2/5 vatafak ***** válasza:
Összekevered a smart tvt az androidossal. Smarton csak a gyárilag elérhető cuccok mennek
2016. aug. 29. 08:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor minek van rajta olyan sok hely?
2016. aug. 29. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:

A smart tévékhez a gyártó biztosít lehetőségeket saját alkalmazásook letöltésére, amelyek a saját tapasztalataim szerint nem a hasznosság bajnokai.

Pl én a 170 ezres tévém azért vettem, mert előzetes érdeklődésemre a forgalmazó és a gyártó is arról tájékoztatott, hogy lehet rajta Skypeolni.

Megörültem mert sokat használom a Skype-ot, megvettem a masinát.

Otthon a Skype bejelentkezésre azt írja hogy nincs kamera. Tudom, leokéznám hogy belépjek, de nem lehet.

Telefon a forgalmazóhoz: azt válaszolta, ő nem tehet róla hogy nem megy kamera nélkül, ezt így kapja a gyártótól.

Telefon a gyártónak: ő csak a készüléket csinálja, az app nem az ő terméke.

Némi levelezés a Skype fejlesztéssel: ők pont lesz@rják a tévémet, tőlük így rendelték az alkalmazást.

Levél a fogyasztóvédelemnek: értik a problémám, de a tévé működik, tehát ők nem illetékesek.

Szóval szerintem te is valahogy így jártál.

2016. aug. 29. 13:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is olyan drága volt ! Nekem se működik a Skype de én nem is szoktam használni! Csak én azt hittem hogy lehet filmet le tölteni vagy valami játékot !
2016. aug. 29. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!