Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mondanátok nagyon olcsó...

Nutella123 kérdése:

Mondanátok nagyon olcsó videókártyákat amin elmegy a GTA 5?

Figyelt kérdés

Barátomnak kell és ő csak azt akarja hogy minél olcsóbb legyen. Én mondom neki hogy a VRAM nem minden mert ugye egy rossz kártya 2GB-al meg mindig rossz és azon nem is fog futni a GTA 5. Ő a gt730-as 2GB-os verziójára gondolt de sok rosszat láttam róla, ezért mondtam neki hogy szerintem az nem jó. Én a helyében ilyenekben gondolkodnek:

GTX 660

GTX 750

Szóval ő ilyen 20.000 Forint alatt gondolkozik.

Mondtam neki hogy hasznaltakat nezegessen aztan rajottem hogy meg kifog egy rosszat szoval gyorsan leallitottam :D Aki tud ilyesmit kérlek segítsen :)

2016. aug. 28. 11:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A GT730 játékokhoz gyenge, én is csak rosszat hallottam róla. A 750TI nem lenne rossz választás szerintem, de azt újonnan már nem éri meg beszerezni. Amúgy akármennyire is fáj, egy jó videokártya drágának számít,de jobb mintha az olcsókat kellene évente cserélni minden új játékhoz.
2016. aug. 28. 11:36
 2/12 meszike91 ***** válasza:
100%
GTX 750ti a legolcsóbb ajánlható vga. Ha erre nincs pénze, akkor csak használtat érdemes venni. Erre ott a hardverapró, figyelni kell az értékeléseket. Nem valószínű, hogy egy több száz pozitív értékeléses emberke át akarna verni.
2016. aug. 28. 11:36
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Az a baj hogy nem nagyon hallgat rám akármit mondok vagy mutatok neki.(mert az informatika tanára azt mondta hogy a gta5 hoz elég neki egy sima 2gb-os kártya... erre nézett egy 12 ezer forintos had ne mondjam ki mit...)

Amúgy a gtx 750-et is használt kategóriában gondoltam.

2016. aug. 28. 11:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Még annyival kiegészíteném a válaszom (#1), hogy ha akar egy normális számítógépet játékra, akkor nem érdemes mindenből a legolcsóbbat venni, az hosszú távon nem érné meg...
2016. aug. 28. 11:48
 5/12 A kérdező kommentje:

Úgy tudom használtan vették 80 ezer körül.

i5 3.33 Ghz

4 GB RAM

64 bites OR

És a szülei nem nagyon adnának neki arra pénzt.

Nem tudok többet a gépről bocsi, csak ezt mutatta.

2016. aug. 28. 11:54
 6/12 meszike91 ***** válasza:
az infótanára jó hülye lehet
2016. aug. 28. 12:00
 7/12 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés:

Használt gtx 650 2GB jó lenne neki?

És egyébként a tanára nem nagyon ért éppen ehhez

2016. aug. 28. 12:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Értem, hát nehéz helyzet, de inkább spóroljon akkor a vidikártyára. A processzor nem rossz, a RAM később bővithető. Ő tudja mennyire türelmes, ha eléggé, akkor összetud szedni egy jó gépre/videokártyára, akár később, saját keresetből.
2016. aug. 28. 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Érdemesebb ahogyan már mondtuk inkább a GTX 750TI-t választani. Árban nincs sok különbség, és újabb fajta. Ezzel a karival el megy a GTA V szépen.
2016. aug. 28. 12:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a 650es elég, elvinné alacsonyabb grafon, bár érdemes videokat nézni,esetleg kereseni hasonló konfigurációval játszó embereket, ők tudnak biztosat mondani.
2016. aug. 28. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!