Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Minden tablet alkalmas szövegs...

Minden tablet alkalmas szövegszerkesztésre? Csak le kell tölteni az alkalmazást?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor milyen tabletet kell vennem?
2016. aug. 25. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
A Google Play-ről a Polaris Office-t vagy az Office Suite a jó. Nekem a mobilomon ez utóbbi van telepítve.
2016. aug. 25. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Samsung tabletemen licenszes Polaris Office van, így vettem.
2016. aug. 25. 12:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Ha főként ilyen célra használnám, milyet érdemes venni?
2016. aug. 25. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Helló,

Csak egy alkalmazás kell hozzá, nem tabletfüggő. A képernyőméret fontos lehet, főleg akkor, ha nem használsz külső billentyűzetet. Mert akkor a képernyőbillentyűzet eleve kitakarja egy részét.

Gondolkodj el pl. egy bluetooth-billentyűzeten. Ha sokat gépelsz, akkor jobb, mint a képernyőbillentyűzet. Olyant is lehet, hogy egy "OTG kábelt" veszel, és azzal bármyilyen USB-s egeret vagy billentyűzetet csatlakoztatni tudsz.

Androidos tableteken, iPadokon körülményesebb a szövegszerkesztés mint laptopon (vagy windowsos tableten), szóval gondold át, hogy nem lenne-e jobb egy kis laptop vagy tabletté alakítható laptop.

2016. aug. 25. 13:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi. 10 collost szeretnék, de elgondolkodtató a billentyűzet. Hangrögzítés egyébként lehetséges tablettel?
2016. aug. 25. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Helló,

Igen, lehet hangot rögzíteni vele, természetesen ehhez is appot kell telepíteni. Vannak olyan appok, amik többféle jegyzetet is támogatnak (szöveges, hang, képek-fotók), mint pl. a Google Keep.

2016. aug. 25. 15:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, köszönöm.

Kinéztem kettőt: Acer Iconia One B3 és Samsung T560. Szerinted melyik legyen? Filmet nézni, olvasni, zenét hallgatni, szöveget szerkeszteni, fotózni, néha játszani kellene.

2016. aug. 25. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Helló,

Én az Acer és a Samsung márka közül a Samsungot preferálom, szóval azt javasolnám :)

Ha akarsz gyári tokot stb-t hozzá, nézd meg, melyikhez mennyiért van és melyik kinézete tetszik jobban.

2016. aug. 25. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!