Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen digitális fényképezőgép...

Milyen digitális fényképezőgépet vennél a helyemben?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy fotozseni, inkább fényképezgetek. Szeretem a szép, szines, éles képeket. Kb. 25 ezer forontot tudnék szánni rá, többet nem nagyon. Többek szerint lítium akkumulátorosat lenne érdemes. Milyen gépet ajánlanál, ami könnyen kezelhető, megbízható és legalább 12 megapixeles. Ha megtennéd fejtsd ki részletesen, légy szíves. Adok a véleményetekre! Sőt: az alapján fogok dönteni.
2010. ápr. 20. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 20. 14:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam. Ezt én is meg tudom nézni, de ezek az információk nem sokat mondanak nekem. Inkább olyanoktól várok válaszokat, akik használnak már valamilyent ebben az árkategriában és vannak tapasztalataik.
2010. ápr. 20. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
kizárólag sony-t vennék közép árkategóriában, és beépített aksisat. A kodakkal megszívtam rendesen.
2010. ápr. 20. 17:31
 4/6 omadjoe válasza:
én a HP m539-essel szivtam, szervizben nekem a olympust, fujit, nikont tanácsolták megvételre...
2010. ápr. 23. 21:48
 5/6 A kérdező kommentje:

A Fujival is kacérkodom. Mindenképpen szempont, hogy beépített akksi legyen és még az, hogy nagy kijelzője legyen. Lássam, mit fotózok. A mostani gyengéje /Canon/ éppen ez utóbbi.

Köszönöm, hogy a negatív tapasztalatokat megosszátok velem. Mindig is tudtam, hogy itt rendes és jóindulatú emberek vannak.

2010. ápr. 23. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:

/Első/

Ezeket azért linkeltem, mert ilyeneket próbáltam, és jó kis gépek, tapasztalat alapján :) szerintem jó, okos :)

Fuji, Kodak kizárt. a Canonban is van jó féle.

2010. ápr. 26. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!