Tanácsaitokat kérem, hogy egy komplett hát "gamer" gépet, a monitort már elhatároztam milyen legyen. Szerintetek?
Szoval a monitor pedator z35-t néztem ki. Viszont egy ilyen monitornak kikell használni a tudását. Ez a monitor képes 200hz-re tehát ezt ki szeretném használni.
Szoval az elvárásom, hogy legalább egy i5 proci ,(vagy amit ajánlotok) legyen meg a 120-130 fps de ha lehetséges, akkor a többet is tudja futtatni. 8 magos legyen, és lehetőleg a legjobb hangzás szoval 7.1 es audio kátya. Nagyon de nagyon keveset értek én ehez innen onnan olvasok dolgokat és probálok tudakozodni..mivel anyira nem értek hozzá kéne egy jó alaplap is ami legalább 2 monitor adatátvitelét tudja. Ehez az elvárásokhoz milyen grafikuskártyát ajánlotok? (A 1080 felejtsetek el, nem az en fizetesemhez vn kitalalva)Ja és olyan 300k körül gondoltam az ár arányt. Amire szeretném használni: cs:go, rainbow six siege, battlefield, gta v, divison és még ehez hasonlo játékokhoz. Tudnátok ajánlani néhány összeálitást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!