Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tanácsaitokat kérem, hogy egy...

Tanácsaitokat kérem, hogy egy komplett hát "gamer" gépet, a monitort már elhatároztam milyen legyen. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szoval a monitor pedator z35-t néztem ki. Viszont egy ilyen monitornak kikell használni a tudását. Ez a monitor képes 200hz-re tehát ezt ki szeretném használni.

Szoval az elvárásom, hogy legalább egy i5 proci ,(vagy amit ajánlotok) legyen meg a 120-130 fps de ha lehetséges, akkor a többet is tudja futtatni. 8 magos legyen, és lehetőleg a legjobb hangzás szoval 7.1 es audio kátya. Nagyon de nagyon keveset értek én ehez innen onnan olvasok dolgokat és probálok tudakozodni..mivel anyira nem értek hozzá kéne egy jó alaplap is ami legalább 2 monitor adatátvitelét tudja. Ehez az elvárásokhoz milyen grafikuskártyát ajánlotok? (A 1080 felejtsetek el, nem az en fizetesemhez vn kitalalva)Ja és olyan 300k körül gondoltam az ár arányt. Amire szeretném használni: cs:go, rainbow six siege, battlefield, gta v, divison és még ehez hasonlo játékokhoz. Tudnátok ajánlani néhány összeálitást?

2016. aug. 19. 14:06
 1/2 anonim ***** válasza:
tudod az hogy i szeretned hasznalni a tudasat egy monitornal nem sokszor hallom :D de olyan gephazat vegyel ami mar regi es csak a haz es vegyel bele prociba integralt 17est ugy 100k lesz de ezel 4gb rammal is futni fog a gta v!!! de sztem vegyel bele 8gb ot ez is max 100k lesz es a tarhelyre meg vegyel egy alaplapot ugy 50k ert egy 500 gb osat mert azon is futni fog minden most sokat mondok de levesz alap egy 100gb akkor is a gta 65 marad 335 gb csgo-30 305 a rainbowt nem ismerem legyen 100gb battlefield 50gb eddig 155gb es division nem ismerem legyen 100gb marad igy is 55 gb es haromszor is 100 gb szamoltam ra es az 500 g ugy 40-50k lesz remelem segitettem a lenyeg ne az alapokat nezd ram tarhely hanem a proci videokartyat amm legyen beleintegralva!!!! alaplap stb amire kerdezz ra az eladoonal mert en csak 12 eves vok es ugy hallottam unokatesomtol aki gepeszetet jart ugyhogy hajra!!!! havalami van irj vissza
2016. aug. 20. 10:05
 2/2 anonim ***** válasza:
a ket moitorhoz nem ertek...
2016. aug. 20. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!