Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (<-tul rövid...

Mit csináljak? (<-tul rövid kérdés)

Figyelt kérdés

Na szóval apukám panrlokat javit és mondogatja is érdekel is hogy tanuljam meg na és eddig 1 dolgot csináltam(sajnos már 2-3éve) egy 2 ledes villogót ami felváltva villog szóval még nagyon au elején vagyok és mit ajánlotok mit csináljak

Annyi segítséget kérnék hogy ha valamit tudtok mi kell hozzá az alkatrészeket is irjátok le

Kapcsolási rajz nem kwll mert az lesz a legfőbb feladatom hogy jóra "rajzoljam"

Bocs jogy hosszú és higy tele van hibával

Válaszokat előre köszönöm

2016. aug. 11. 14:57
 1/5 Alain Delon ***** válasza:
Iratkozz be elektroműszerésznek.
2016. aug. 11. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Am apukám mondta mi mire jó hogy a tranzisztor melyik lába mit csinál és aztán mondta hogy csináljam meg a kapcsolási rajzot természetesen megmutatta melyiket hogy kell rajzolni
2016. aug. 11. 15:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ugy gondoltam hogy mit készítsek el mert még csak 13 éves vagyok és nem tudom még hogy a jövőben mit akarok csinálni
2016. aug. 11. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt találsz érdekes kapcsolásokat:

[link]

[link]

2016. aug. 11. 15:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld válaszokat még várok
2016. aug. 11. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!