Ipad vagy Macbook?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Alapvetőleg nem vagyok annyira jártas az apple termékekben,ezért is szeretnék érdeklődni,hogy ipad-et vagy macbook-ot érdemesebb venni.A válaszotokat előre is köszönöm! :)

2016. aug. 10. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, hogy mire akarod használni (meg mennyi pénzed van ;))

Az ipad tartalom fogyasztáshoz jó, olvasgatni, facebookozni, netet bújni, a mac pedig már egy sima számítógép, kényelmesen tudsz bármi olyat csinálni rajta, amit egy bármilyen gépen tudsz.

2016. aug. 10. 22:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Alapvetőleg laptopom volt és igazából barátokkal való chatelésre,olvasásra és interneten,ha olyan feladat volt akkor utánanéztem az adott témának.És alapvetőleg azt nem tudom eldönteni,hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni árban meg tudás szerint. :)
2016. aug. 10. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem létezik olyan szó, hogy alapvetőleg. Olyan van, hogy alapvetően.

Én személy szerint MacBook-ot vennék inkább, de szerintem ezt neked kell tudnod. Akár az iPad-hez is vehetsz billentyűzetet, és az is funkcionálhat laptopként végső esetben.

2016. aug. 10. 22:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak a telefonom alapvetően helyett alapvetőlegre javítja. És köszi a választ.
2016. aug. 10. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Olvasásra, netezésre (már ha ez böngészést jelent és nem online filmnézést) iPad alkalmasabb, írásra ugyanakkor értelemszerűen rosszabb, mint egy MacBook, de ezt ahogy már írták, hozzá való billentyűzettel lehet javítani.

Tényleg neked kell tudnod, hogy szükséged van-e egy notebookra, annak minden előnyével (billentyűzet, jobb szoftveres bővíthetőség, komolyabb alkalmazások (pl "normál" Office)). Ha nincs, akkor válaszd az iPadet, jóval olcsóbb, mint egy Mac.

2016. aug. 10. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a helyedben egy könnyű Macbook Air-t választanék. Ha nem utazol egész nap(de még ha igen akkor is),csak otthon használod sokkal jobb mint egy iPad.

Macbook-al mindent meg tudsz csinálni, amit egy iPad-el. Ez visszafelé azonban nem feltétlen igaz. Legalábbis nem olyan kényelmesen.

Attól is függ mennyi pénzt költenél rá...

2016. aug. 11. 09:18
 7/7 anonim válasza:
Ipad eleg haszontalan egy cucc. Csak sokadik gepnek jo este, wc-n vagy utkozben olvasgatni. Azzal semmifele produktiv tevekenyseg nem vegezheto.
2016. aug. 11. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!