Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha meg jelölöm a leírásban az...

Ha meg jelölöm a leírásban az ereti számot (klippet), akkor nem fogja tiltani a youtube?

Figyelt kérdés
Van egy zeneszám, amit lefordítottam, és konkréten, amit lefordítottam, azt tettem fel youtubera. A leírásban, meg a videó elején is feltüntettem, hogy ki az előadó, ill. belinkeltem az eredeti számot. Így letilthatja a youtube?

2016. aug. 10. 21:35
 1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez milyen szám...
2016. aug. 10. 23:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát, Ellie Gouldings: Love Me Like You Do c. Száma
2016. aug. 10. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak még fönt ilyenek, de szerintem hogyha gondolják, akkor le tudják tiltani, de van fönt több ilyen magyar dalszöveges videó, szóval valszeg maradhat. Meg nincs a sajátodként feltüntetve, és ha ízléses is a videó, akkor lehet, hogy nekik a Youtubeosoknak is tetszeni fog, és ha megkérdezik az előadót, és nem kifogásolja. Meg egyébként ezen ráérsz siránkozni, ha esetleg leszedetik vagy törlik a videódat. Szerintem addig semmi gond, és én azt hiszem, hogy majd küldenek üzenetet, hogy szedd le, ha probléma lesz belőle, vagy letiltják a hangsávot. És akkor az eredeti csatornán hallgatva, de a te videódon nézve, mehetne párhuzamosan is a kettő.
2016. aug. 11. 00:13
 4/5 anonim válasza:
100%
Attól függ, milyen jogok vonatkoznak rá. Van olyan zene, amit elvileg fel lehet szabadon használni, van, amit csak bizonyos feltételekkel, de olyan is van, amit semmilyen körülmények között.
2016. aug. 12. 01:59
 5/5 csírabob válasza:
100%
A youtube semmi képpen tem tiltja le. Mert elvileg amit felraktál az már a fordítással teljesen más egyszóval: nem teljesen ugyanazt töltöd fel. De ha még is baja lenne a Youtubenak vele Magyarországon elérhető lesz csak külföldön egy-két helyen lesz letiltva.
2016. aug. 13. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!