Ha meg jelölöm a leírásban az ereti számot (klippet), akkor nem fogja tiltani a youtube?
Figyelt kérdés
Van egy zeneszám, amit lefordítottam, és konkréten, amit lefordítottam, azt tettem fel youtubera. A leírásban, meg a videó elején is feltüntettem, hogy ki az előadó, ill. belinkeltem az eredeti számot. Így letilthatja a youtube?2016. aug. 10. 21:35
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez milyen szám...
2/5 A kérdező kommentje:
Hát, Ellie Gouldings: Love Me Like You Do c. Száma
2016. aug. 10. 23:52
3/5 anonim válasza:
Vannak még fönt ilyenek, de szerintem hogyha gondolják, akkor le tudják tiltani, de van fönt több ilyen magyar dalszöveges videó, szóval valszeg maradhat. Meg nincs a sajátodként feltüntetve, és ha ízléses is a videó, akkor lehet, hogy nekik a Youtubeosoknak is tetszeni fog, és ha megkérdezik az előadót, és nem kifogásolja. Meg egyébként ezen ráérsz siránkozni, ha esetleg leszedetik vagy törlik a videódat. Szerintem addig semmi gond, és én azt hiszem, hogy majd küldenek üzenetet, hogy szedd le, ha probléma lesz belőle, vagy letiltják a hangsávot. És akkor az eredeti csatornán hallgatva, de a te videódon nézve, mehetne párhuzamosan is a kettő.
4/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen jogok vonatkoznak rá. Van olyan zene, amit elvileg fel lehet szabadon használni, van, amit csak bizonyos feltételekkel, de olyan is van, amit semmilyen körülmények között.
5/5 csírabob válasza:
A youtube semmi képpen tem tiltja le. Mert elvileg amit felraktál az már a fordítással teljesen más egyszóval: nem teljesen ugyanazt töltöd fel. De ha még is baja lenne a Youtubenak vele Magyarországon elérhető lesz csak külföldön egy-két helyen lesz letiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!