Egy Magnat 1000-es autóerősítővel lényegesen nagyobb hangerőt tudok előállítani szirénához?
Speciális mentőben használom, de amit tesznek bele gyári 100 W-os hangszóró és erősítő, hát bizony sokszor kevés + nem elég az a 3 hang.
Viszont jött az ötlet, mi van, ha én akár okostelóról beküldöm neki a még + 20 féle ilyen-olyan sokkal jobb hangokat egy ilyen erősítőre és ezt vezetem ki pl egy másik hangszórótölcsérre (van ebből 200 W-os is).
Lényegesen nagyobb hangerőt kapok?
Azért gondolkodok rajta, mert ugyan létezik gyári kivitelben is 200 W-os, de iszonyú drága (naná nem fizetik), és így meg 15 ezerből kihoznám az egészet, jóformán alig kéne szerelgetni is vmit, és akkor a hangerőn túl, szabad az út a korlátlan számú hangtípusnak is.
Ellenvetés műszakilag?
pl erre gondoltam, csak az Ohm-mal nem tudom mit tegyek, mert ezek a szirénatölcsérek szabvány szerint 11 Ohmosak az egész világon minden gyártónál, szóval talán ha kettőt sorba kötök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!