Feltaláltam valami világmegváltó dolgot! Mit csináljak?
Kitaláltam egy olyan generátort amihez nem kell se szél se nap, se víz és más egyéb megújuló/nem megújuló erőforrás. Számításaim szerint működik is, és minden felmerülő bakit kijavítottam.
Azonban nincs pénzem megvalósítani az ötletet, de nem is szeretnék ilyen-olyan cégekhez fordulni segítségért. Mit tudnék tenni az ötletem megvalósításához?
Illetve azt se szeretném hogy a különféle olajkitermelő cégek/erőművek "eltüntessenek" az útból (remélem értitek).
Előre is nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat.
Pénzhez jutni nem nehéz.
Visszafizetni! Na azt van hogy nehéz....
Te hogy látod ezt?
Csak azt mond meg nekem miből lesz villamosenergia? Mert az a semmiből nem nagyon szokott keletkezni.
De figyelj, nekem nyugodtan írhatsz, van vagy két örökmozgó a kertben...és még életben vagyok :)
Ha feltaláltál valamit, nézzed végig és mindenre választ kapsz!
Egyébként pedig attól függ mit találtál fel!
Mert más az út: Emberiségért, vagy szimpla tudományért.
Tehát: Ha feltaláltál egy plazma tévét, hifit, spanyolviaszt, akkor az utad, a só, vagyis szabadalmi hivatal, stb stb, sablon procedúra végig járása, vagy levédik, vagy el lopják vagy nem. Vársz a sorodra, kérjük a következőt. HA: Ha feltaláltad a fúziós erőmű vázlatát, vagyis a gazdaságos villanyt, tehát az emberekért szolgáló a találmányod, az utad a következő:
Önkormányzat, szintén tortúra, DE, védve leszel, nem kell szabadalom, senki nem lopja el, ha te találtad fel, akkor a TIED! Kapsz Nobel díj blabla. DE: Nézd végig és megkapod a választ mindenre: https://www.youtube.com/watch?v=UN6nGCQzUsM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!