Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért sercegett, pattogott az...

Miért sercegett, pattogott az üres konnektor önmagában?

Figyelt kérdés

a gép előtt ültem, mögöttem van egy konnektor soha sincs használva, "üresen" csak van a falon elkezdett sercegni 2-3 másodpercig utána odamentem érezni lehetett az égett szagot de nem csapta le az automatát,minden elektromos eszköz ugyan úgy zavartalanul működik

nem tudom ez mennyire lehet fontos de tegnap a monitor elkezdetett vibrálni, utána néztem a neten hogy mitől lehet és írtak olyanokat is hogy a táp is lehet a felelős mert nem jő lehet a földelés, hogy földeletlen konnektorba földelt elosztót dugtam, meg ilyesmi

itt van:

[link]

mondjuk össze vissza vannak dugdosva nálam a szobába a konnektorok, elosztók ez lehet a hiba forrása ?

2016. aug. 2. 10:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem jó az érintkezés a konnektorban ívet húz.. nézesd meg stakemberrel!
2016. aug. 2. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!