Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Mi történt? Hová...

SÜRGŐS! Mi történt? Hová tűntek a dokumentumaim?

Figyelt kérdés
A gépen csináltam valamit kb egy hete (windows xp), és a felhasználom megvan, de minden dokumentumom eltűnt... A lomtár üres. Sajátgépben sem szerepel a dokumentumok közt a felhasználóm. Mit tegyek? (vezérlőpultban ott a felhasználóm)
2010. ápr. 17. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Ez a "csináltam valamit" elég tág fogalom. Mit csináltál?
2010. ápr. 18. 00:44
 2/10 anonim válasza:
30%
hmmm megint valami winfos bug lehet. csinálj rendszervisszaállítást
2010. ápr. 18. 01:49
 3/10 anonim válasza:
30%
Meghekkelték a géped és ellopták a dokumentumaidat!
2010. ápr. 18. 03:40
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Próbáltad ezt? Start Menü -> Dokumentumok -> Jobb klikk -> Megjelenítés az asztalon
2010. ápr. 18. 07:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak elrejtetted őket :D
2010. ápr. 18. 08:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Start menü Keresésbe írd be az egyik eltűnt dokumentum nevét, és nézd meg, hogy melyk helyen talála meg a gép.
2010. ápr. 18. 08:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem elrejtettem, mondom dokumentumok sincsenek a gépen, üres a felhasználóm... Pár programon kívül minden cuccom eltűnt. Ha tudnám mit csináltam már rég meglenne, ennyire nem vagyok hülye!
2010. ápr. 18. 09:38
 8/10 anonim válasza:
Rendszervisszaállítást csináltál már?
2010. ápr. 18. 22:36
 9/10 anonim válasza:
+ Ha megnézed mennyi tárterület van a merevlemezen, akkor teljesen üres? vagy fullig van csak nincs benne cucc? mert ha nincs benne cucc, akkor rakd újra a gépedet, törölj le mindent, és tölsd a GHOST-ot, írd ki CD re, rakd be mikor bootolsz, és ezzel a ghost programmal ellehet azt érni hogy a leformázott vinyorol az összes adatot visszahozni.... :)
2010. ápr. 18. 22:38
 10/10 anonim válasza:
Vagy, csináltál egy másik felhasználót, és eddig csak Administratorral léptél be. Lépj be adminnal, és minden meglesz, ha ez a baj.
2010. okt. 18. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!