Valaki elmagyarázná pontosan? (iOS downgrade)
A kérdésem a következő:
Fel tettem tegnap az iOS 10-et a telefonomra viszont nem találom elég jónak(tudom-tudom hogy béta verzió) És vissza szeretném tenni a 9.3.2-t.Mielőtt fel tettem az iOS 10-et előtte készítettem backup-ot.Ha most iTunes-on keresztül downgradelem akkor mi lesz azokkal a képekkel,zenékkel,sms-ekkel amiket iOS 10 csináltam?Azok törlődnek?Mikor Backupot készítek akkor TELJESEN le ment mindnet ugye?Szóval most downgradenél úgy kapom meg a telefonom mint mielőtt frissítettem volna?Azokkal a képekkel,zenékkel,beállításokkal?Ez a része nem tiszta...valaki fel világosítana?
Szia, ha biztonsági mentésből downgradels akkor úgy kapod vissza a telódat mint mielőtt frissítetted volna.
Ha adatvesztés nélkül akarsz visszatérni ios 9.3.2re akkor ezt a videót ajánlom: [link]
És igen a backup lement mindent
(Bár ez sem teljesen igaz. Ha backupot visszatöltessz a telódra az appokat az internetről fogja letölteni, (de az appok adata (pl játékállás) az megmarad), ha az accountod áruházának a helyét változtattad, akkor azok az appok amit más régióban vásároltál nem lesznek rajta a telódon)
Betarol a hivatalost csak a gyari visszaallitassal lehet visszatenni, nullazasal, vagy a backupbol amit keszitettel rola. Ezt kulonben mondta is amikor felraktad a betat.
Szoval roviden: nem letezik upgrade betarol hivatalosra.
#1 vagyok
Létezik bétàrol hivatalosra update , ugyanúgy kell mint ios9ről 10re.
(Legalább is ios 9 bétárol ios 9 re lehetett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!