Segítséget kérnék egy rajzprogramhoz?
Ez így elég tág. Nem tudjuk, hogy mi az, amit már tudsz, és mi érdekelne. És mivel rendkívül sokféleképpen használható a program, tuti receptek sincsenek. Valaki Pennel rajzol, valaki görbékkel, valaki szürkeárnyalatosan tónusozik és Multiply-ban színez, valaki full színesben intézi mindezt, valaki használ custom ecseteket és valaki nem. Ez abszolút függ attól is, hogy te mit preferálsz.
~ 18/L, rajztábla: Wacom Bamboo, program: Photoshop, TVPaint és Paint Tool Sai, 6 éve
#1 vagyok
Egyáltalán nem kell, hogy magadtól menjen. :) Persze, meglehet csinálni úgy is, de egy tanárom mindig azt mondogatja, hogy nem bűn használni azokat az ösvényeket, amiket mások már kitapostak előttünk. (Ezzel lesz, aki nem ért majd egyet)
Én eleinte kísérleteztem, később, miután már megrekedtem, elkezdtem videókat nézni, hogy fejlődjek. Ismerőseim közül vannak, akik szintén így indultak el, mások csak a "majd én rájövök" mentalitást hajlandóak elfogadni, míg megint más ismerősöm egy tapasztaltabb rajzost kért meg, hogy legyen a mentora.
Egyáltalán nem vagyok jó vagy profi rajzos, de néha én is szoktam mentorálni (jelenleg is van egy ember). Most a nyaram kicsit szabadabb, ha szeretnéd, tudok segíteni az elindulásban, ha privát üzenetben tudsz megadni egy elérhetőséget. (Facebook lenne a legkézenfekvőbb, de e-mail is megfelel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!