Csepeli Ábel kérdése:
Néha el dobálja a gépem a billentyűzetemet miért lehet?
Figyelt kérdés
Amikor játszom a gépemmel vagy néha gépelek akkor vagy egyszer csak nem működik a billentyűzet vagy be akad az egyik betű de nem lehet alaplapi probléma mert mar annyira elegem volt mar belőle hogy ujjat vettem szóval nem értem miért lehet ez..... De amikor el megy a billentyűzet akkor ki huzom es be dugom akkor újra működik2016. júl. 28. 20:27
1/2 anonim válasza:
Ha minden billentyűzettel csinálja, akkor nyilvánvalóan nem a billentyűzettel van gond.
2/2 A kérdező kommentje:
2 billentyűzettel próbáltam mar de mind2-öt el dobálta....es sztem 2ből 2 nem lehet hibás
Szóval mi mas lehetne a gond?
2016. júl. 29. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!