Számítógépeket el lehet valahol adni kereskedőnek vagy hasonló személyeknek?
Figyelt kérdés
Van 4 eladó számítógépem, de nem tudom őket hónapok óta eladni pedig sürgős lenne. Esetleg tudtok mondani nekem olyan helyeket illetve üzleteket ahol vásárolnak fel ilyesmiket? Róla lenne szó: [link] 2016. júl. 26. 13:37
1/4 |Orfeusz| válasza:
Szerintem hardveraprón korrekt áron el tudod adni. Ahol felvásárolják, ott tuti buksz rajta jópár százalékot.
3/4 anonim válasza:
Azért nem találsz rá vevőt, mert a piaci ár fölött árulod, 15-20ezer között van a reális áruk, merevlemez nélkül annyit sem érnek, itt próbáld őket hirdetni, de ilyen magas áron itt sem fog senkinek sem kelleni:
4/4 anonim válasza:
Minden használt laptop boltban vesznek át gépeket. Ha hajlandó vagy belemenni hogy a töredékéért eladod a valós árának.Én egy 2 éves HP650-es hagytam ott 23 ezerért mert nagyon kellett a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!