Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ilyen van? Vagy ha nincs...

Ilyen van? Vagy ha nincs megoldható?

Figyelt kérdés

Telefonba illő jack dugó ami elosztja 2 részre az egyiken van be és kimenet is a másikom meg csak kimenet

Bocsi a retard fogalmazásért ha valaki nem érti mit akarom jelezze és megpróbpálom jonban megfogalmazni

2016. júl. 21. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem.

Telefonba be tudsz dugni egy Jack-elosztót, ebbe tudsz 2 Jack dugót dugni (az elosztó kimenete).

2016. júl. 21. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha jól értem ilyet keresel:

[link]

A kimenetbe dugsz egy elosztót és akkor van két kimeneti csatlakozód és egy bemeneted.

2016. júl. 21. 09:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Majdnem olyat ami elosztja egyre ami csak kimenet és egy olyanra ami ki-be menet
2016. júl. 21. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja, értem.

Akkor lehet azt, hogy egy négypólusú jack elosztó egyik lukába dugod a szétválasztót.

tehát ebbe

[link]

bedugod ezt

[link]

Ha csak simán az elosztót használod, akkor ha bedugnál egy 3 érintkezős jacket, az leföldelné a mikrofont, ezért kell a szétválasztó. Ha nem akarod a második himbilimbit, akkor a kimenetnek használt ágnak elvághatod a mikrofon vezetékét. De ha van egy kis kézügyességed, akkor legjobb, ha magadnak megforrasztgatod.

2016. júl. 21. 10:44
 5/5 A kérdező kommentje:
4es köszi pont ez az amire azükségem van mindenkinek meg a zöld
2016. júl. 21. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!