Vírus tehet kárt külső winchesterben?
Ha vírus kerül a külső winyóra, magán a tárolón lévő fileok is károsodhatnak, vagy csak a számítógép, amire átkerül a vírus?
Most a gép maga lényegtelen, de a winyón pótolhatatlan fileok vannak.
második válaszoló...úristen...fizikailag is tehet kárt benne! vanank olyan vírusok,amik olyanok,hogy a vinyóban található lemezek közül valamelyiket/valamelyikeket (esetleg mindegyiket) "megbuherálja" és így tönkreteszi,és használhatatlanná válik.
de tud formatálni is,meg akármit tud vele csinálni,nagyjából...
persze, mivel a balek szoftverírók nem szeretnek villamosmérnökökkel beszélni, akik az eszközt megtervezték.
emiatt hardveresen túlfeszt kap a géped, és elkezd füstölni, pedig csak szoftveres eredetű volt a hibád...
73% igen is láttam már számítógépet belülről.szerintem te hagytad ki a "vírusok fajtái" fejezetet a tankönyvből...(ÁLTALÁNOS ANYAG,TE ATYA ÚRISTEN)
először gondolkozz el azon,hogy egy program tudja "mozgatni" az egész számítógépet...(ha te ilyen okoska vagy,akkor tudod,hogy az operációs rendszerről beszélek...) akkor tönkre nem teheti?hát kib*sz*tt*l de...és akkor ezt hallgasd:
annó a saját szememmel láttam egy céges bemutatón,hogy tönkrement egy vinyó vírus miatt!
elbírom képzelni a munkádat...ülsz a besztbájtban,vagy mittudomén tímckmpban,aztán összedugsz 3 vezetéket,és akkor azt hiszed,hogy te vagy a májer...ez kérlek szépen betanult munka...ezt még egy 5 éves kisfiú is meg tudja csinálni,ha előtte elmagyarázzák neki,hogy mit hova...gondolom te meg könyvet nem láttál életedben...
leülhet!egyes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!