Hanyas méretü tablet az ideális?
Figyelt kérdés
én amondo vagyok hogy 7-es 8-as, mivel kicsi, könnyü, kis helyen is elfér, kb olyan mint egy nagyobb telefon. Szerintetek ?2016. júl. 19. 09:30
2/5 anonim válasza:
Sztem 8" az idealis netezesre jatekra, stb... Filmre meg 10"
3/5 A kérdező kommentje:
hmm, mondjuk én inkább netezésre, levelezésre, olvasásra egyéb programokra használnám
2016. júl. 19. 11:49
4/5 anonim válasza:
Nekem volt 7"-es tabletem, azután elromlott, most egy 9,7" van. Nekem a nagyobb jobban tetszik, mert mondjuk írni (pl. emailt, jegyzetet) nem túl kényelmes a kisebb képernyőn, nem igazán ad pluszt egy kb. 5"-os telefonhoz képest, viszont az mindig nálam van.
Nekem tablet arra kell, ha elutazom valahova pár napra és nem akarok laptopot vinni, akkor kényelmesebb a 9,7" kijelző, mint a telefon, de mégis könnyebb, mint egy laptop.
De ahogy írták, felhasználás kérdése.
5/5 anonim válasza:
Olvasásra nem jó a tablet, ebook olvasó kell.
Neked jó a 7-es 8-as, arra amire kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!