Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kinek való a tablet pc?

Kinek való a tablet pc?

Figyelt kérdés

Mire jó ? Mit lehet vele csinálni ?

Melyik jobb a Windows alapú vagy az Android ?

2016. júl. 14. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem van mindkettő, Windowst sokkal jobban szeretem. Ugyanolyan Windows 10 van rajta, mint az asztali gépemen, ennek megfelelően a lehetőségek is azonosak.
2016. júl. 14. 12:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondolom a windowsosnak a fájlrendszere is ugyanaz, vagy hasonló. Géppel kompatibilisebb egy windowsos ? lehet hálózat a készülékek között, úgyértve asztali gép és tablet között
2016. júl. 14. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, koppra ugyanolyan, mint az asztali. Illetve nem is ugyanolyan, hanem ugyanaz.
2016. júl. 14. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

A tabletet úgy is fel lehet fogni, mint egy laptop-helyettesítőt, hiszen ugyanarra való. Ha szükséged van egy hordozható számítógépre, akkor vagy laptop-ot veszel, vagy tabletet. A tablet értelemszerűen kevesebbet tud mint egy rendes laptop, de cserébe könnyebb, kisebb.

Windows tabletról nem tudok nyilatkozni, mert olyat még nem használtam, csak Apple és Android tabletet. Az Apple sokkal korlátozottabb, de cserébe azok is képesek kezelni, akiknek kb. 10 IQ pontjuk van. Az Android felhasználási köre szélesebb, viszont arra figyelned kell, hogy a nem megbízható forrásokból származó appok között lehet vírusos is.

2016. júl. 14. 13:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 14. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!