Olvasás szerkeszthetőség szempontjából melyik a jobb?
Melyikkel jobb végezni az ilyet,
Sima könyv füzetbe jegyzetelés, vagy Ebook olvasó, esetleg tablet amivel szerkeszthető, kiemelhető a lényeg és lementhető állományba ami mindig ott van vagy gépen vagy tableten is vagy telefonon.
Melyik miért jobb ?
Mi manapság a divat amit mondjuk egyetemisták szoktak, vagy akik csak simán tanulás szempontjából ?
Az én véleményem az hogy Könyv és füzet azért lenne talán hasznosabb, mert látható fogható nyoma van, mindig szem előtt van, és tudja az ember hogy ő csinálta és meddig jutott el.
A virtuális eszközöknek meg azért jó, mert tényleg modernebb, naprakészebb, és kis helyen elfér, vihető, mint egy Ebook olvasó, Bár ezekből is már biztos vannak olyan új generációsak, hogy van bennük wifi, megosztás, igy könnyen átlehet vinni tvre, gépre az anyagot. Viszont nemtudom, milyen szerkesztési lehetőség van benne, Talán az csak kimondottan olvasásra készült.
Viszont egy tableten már lehet szerkeszteni is, kijelölni a fontos részt és állományba elmenteni, még emellett egyéb kisegitő könnyitő programokkal is lehet ábrázolni, szerkeszteni. Tehát több a lehetőség.
Melyik lehetőség a jobb ? miért ?
E-book olvasóba nem fogsz előadást lejegyzetelni. Ugyan egy e-könyvbe valóban irhatóak megjegyzések (kis virtuális billentyűzettel, ami kizárja a gyorsaságot), de a hallott szöveget nem fogod e-book olvasóba lejegyzetelni, mert nem arra való.
Szerintem egy füzet, vagy az üres lapok a legjobbak. Normális méretűek, úgy firkálsz rájuk és azt amit csak akarsz, és szintén kiemelhetőek.
Mondjuk az igaz, ezekben az eszközökben a beépitett kis billentyükkel sokkal nehézkesebb pötyögni meg idő igényes is. Viszont tablethez is van már megoldás külső billentyüzetet kötni.
Ebben a virtuálisban szerintem még annyi előnye hogy rendezettebb, jobban helyén vannak a dolgok, van beépitett kereső ami másodperc alatt kikeresi amit kell. A füzet jegyzeteléssel meg ez hiányzik, időigényes lehet kikeresni egy részt, ha már mondjuk van egy mennyiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!