Tevékenységnaplómat eltűntetni?
Év végén odajöttek hozzám tesin a lányok,és megkérdezték miket lájkolgatok?
Megmutatta a telefonján azt a képet amit "lájkoltam" és egy félmeztelen arab férfi volt rajta,nem emlékeztem rá hogy lájkoltam volna,gondoltam biztos csak azért mert ő is lájkolta az egyik képemet és általában akkor visszalájkolom a másik képét.
Nagyon kellemetlen volt,hiába magyarázkodtam nem hitték el,még a legjobb barátnőm se,aztán évzáróig azzal piszkáltak.
Ma egy másik barátnőm szintén írt hogy miket lájkolgatok,egy teniszező nő volt a képen,kilógott a fél melle,megnéztem a tevékenységnaplómat és kirázott a hideg,tele volt arab képekkel meg bejegyzésekkel,az előzményeket is megnéztem és senki nem tört fel...
Talán lájkolhattam olyan oldalt?Vagy vírus?
Mitől lehet ez?Nagyon égő,az ismerőseim látják,el tudom rejteni hogy csak én lássam?
Köszönöm a segítséget
Telefonon is szoktál Facebookozni? Nekem is volt már olyan, hogy olyan dolgokat "lájkoltam", hogy csak lestem. Valószínűleg görgetés közben véletlenül benyomtam a lájk gombot.
Arról nem tudok, hogy be lehetne állítani, hogy csak te lásd. Ellenőrizd gyakrabban a tevékenységnaplódat, és ha valami olyat látsz, amit nem direkt lájkoltál, vond vissza a lájkot. Nem a legjobb megoldás, de jobb, mint a semmi.
Nem szoktam,de ma is lájkolt kb 10 dolgot,pedig külföldön voltunk és csak este értünk haza. :/
Igen én is azt csinálom hogy kitörlöm de hiába,kijelzi mit lájkolok
Am köszi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!