Egy új laptopot, hogy kell először jól feltölteni?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 100%-ra fel kell tölteni azután teljesen lemeríteni. De a feltöltés közben lehet használni?2016. júl. 4. 17:59
3/7 anonim válasza:
Elvileg le van írva a használtai utasításában.
Nekem az volt írva hogy 4 óra bekapcsolás előtt, de lemeríteni nem szükséges utána (asszem).
4/7 anonim válasza:
Szia. Szerintem semmit sem kell vele csinalnod, en megvettem a laptopokat, mar 3eve meg sem mozditottam benne az akksit (volt egy 2eves idoszakom mikor ejjel nappal kockultam rajta) es az akksi a mai napig kibir 7-8orat, de csak internetezessel persze, es ezt low fenyeron, fullon meg nem probaltam, persze ha jatszasz ne varj csodat.
5/7 Szirty válasza:
Én azt javaslom, hogy ha tölteni kezded, akkor ne szakítsd meg a töltést amíg fel nem töltődik.
Közben használhatod.
6/7 anonim válasza:
Tölsd fel teljesen. De ha lehet ne merisd le teljesen az akumlátort. Ha mostani az "uj laptop" akkor valószinűleg többet ártana a lemerítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!