Szeretnék egy apple macbook-ot venni, de arra nem tudom ratolteni a windows 10-et igaz?
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 23:13
1/7 anonim válasza:
Fellehet rá telepíteni, de mi értelme akkor macbookot venni?
2/7 anonim válasza:
Amióta az Apple Intel processzorokra váltott (úgy 10 éve), azóta lehet futtatni a Maceken a Windowst is, Boot Camp megjelenése óta hivatalosan is.
Mondjuk #1-nél a pont, hogy minek akarsz Macet, ha aztán az egyik legnagyobb előnyétől (persze, kinek mi) megszabadulnál.
3/7 anonim válasza:
Fel lehet rá rakni. De mi értelme van? Az OSX letisztultabb, felhasználóbarátabb, biztonságosabb, megbízhatóbb.
4/7 A kérdező kommentje:
És erre ugyan úgy rá lehet töltetni a minecraft-ot meg ehhez hasonlo jatekokat igaz?
2016. júl. 4. 00:11
5/7 Multigod97 válasza:
Igen, természetesen ugyanúgy tudod használni, mint bármelyik másik Windows-t futtató gépet. Amúgy Minecraft pont van Mac OS-re is. És az első két válaszolónak: nekem is MacBook-om van, de felraktam rá Boot Camp-el Windows-t, mégpedig azért, mert néha szükségem van rá (sajnos). És igazából elég előnyös, ha van két oprendszer a gépeden.
6/7 anonim válasza:
Ha játszani akarsz, akkor felejtsd el a Macet. Nem azért, mert ne mennének rajta játékok (OS X-re is megjelent pár, de mivel Windowst is lehet rá telepíteni, nem ez a gond), hanem mert ebből a pénzből tudsz olyat is venni, amelyet játékra találtak ki. Egy félmilliós Macben is csak integrált GPU van, az meg korlátozottan használható játékra, már csak Intel driverei miatt is.
7/7 Multigod97 válasza:
Az előttem lévő válaszolóval viszont teljesen egyetértek. Ha csak játékra kell, akkor nem érdemes Mac-et venni. Ha egy szerethető laptopot akarsz, amin van egy jól optimalizált op rendszer, és néhány játékot akarsz játszani (mediumon), akkor neked való. Ha nem, akkor vegyél egy "PC"-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!