Casio SGW 10002B Valakinek van tapasztalata? Mit tud/bír pl a G-Shockhoz képes?
Figyelt kérdés
Valakinek van tapasztalata erről a modellről? Túrázáshoz szeretném használni. Maximum 50 ezret szánnék rá. Funkciói (magasságmérő, hőmérő, barométer, iránytű stb.) mennyire hasznosak? Mennyire strapabíró pl a G-Shockhoz képest? Várom a tapasztalatokat.2016. jún. 30. 08:40
1/1 anonim válasza:
Még kis hugyosként kaptam egy G-Shock G-7700-1JF 2008 karácsonyán. Ugyan az az elem van benne. Úsztam vele medencében, Balatonban, földközi-tengerben, adriai tengerben, Vörös-tengerben is. Elázott, ráléptem, ráestem, elestem vele és még mindig karcmentes. Nem tudom, hogy miből van de hibátlanul működik. Olyan funkciói nincsenek mint amilyet te szeretnél de újkori ára 50e Ft volt most 28-30 között megy és igen az elem 9 éve van benne!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!