Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az AMD videkártya illesztőprog...

Az AMD videkártya illesztőprogram nem válaszolt, majd helyreállt. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Két napja teljesen újratettem a gépemet, leformáztam és teljesen frissen ráraktam a windows 10-et. De ma játék közben egyfolytában lefagy és a fenti üzenetet írja ki. Amíg win 7 volt rajta, addig nem volt vele semmi baj. A kártyám: AMD Sapphire R7 260x 1gb

Nem értem, már próbálkoztam régebbi driver-ekkel meg régebbiekkel, de mindegyikkel ugyanazt írja ki. Selejtes lenne a kártya, vagy csak nem bírja a win 10-et?

2016. jún. 27. 11:50
 1/7 A kérdező kommentje:
*Próbálkoztam régebbi driver-ekkel, meg újabb driver-ekkel
2016. jún. 27. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:

A Windows10 beletöröl a neki nem tetsző driverekbe, pl. a Win7-hez szükségesekbe is. Éppen az AMD-vel van a legtöbb

gond a driverekkel.

Ha ez laptop, próbáld meg a gyári terméktámogatással, ilyen pl. a Lenovo Solution Center.

2016. jún. 27. 12:00
 3/7 A kérdező kommentje:
De ezt a driver-t maga a win 10 telepítette automatikusan az első indítás után. És asztali gépem van, nem pedig laptop.
2016. jún. 27. 12:07
 4/7 anonim válasza:
Ez tipikus Windows 10-es hiba. Erősen gondolkodom, hogy visszateszem a Win 7-et vagy a 8.1-et, esetleg frissítek egy Insideres bétára, hátha abban már javítottak ezen az összetákolt rendszeren valamit. Főleg AMD kártyákon gyakoriak a hibák. R9 380 szériával konkrétan olyat csinál, hogy játék közben random elmegy a jel, be crash-el a játék és fekete képernyő lesz. Elég gyakori hiba, no signal néven sok fórumon olvastam már róla és már tapasztaltam is.
2016. jún. 27. 12:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hamarosan lesz egy NVIDIA kártyám, azzal kipróbálom és meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Amúgy, ha integrált kártyát használok, akkor semmi baja sincs.
2016. jún. 27. 12:24
 6/7 anonim válasza:
Én is NVIDIA-ra fogok váltani és AMD soha többet nem kell nekem, legalábbis ha ilyen szhar marad akkor biztos nem. Néhány AMD (ATI) fanboy ajánlotta nekem az R9 380 kártyát és rá is csesztem vele rendesen... Ezek után nem fogok hallgatni egy okostónira sem, eddig is nagy hiba volt..
2016. jún. 27. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
2016. jún. 27. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!