Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Okozhat a WiFi router rakot?

Okozhat a WiFi router rakot?

Figyelt kérdés
Azt mondta egyszer valaki h a nagyon eros jelet sugarzo router rakot okoz, ugy ertve h en akartam egy nagyon eros routert venni h meg az udvaron is legyen WiFi jel... Mert nagyon vastagok a falaink es alig megy at 1-2 falon es annyi a jelnek... Igaz ez h ha valami jo draga, eros routert veszek akkor...?

2016. jún. 24. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha minden nap 12 órán át nyalogatod az antennáját, esetleg akkor.
2016. jún. 24. 10:15
 2/11 anonim ***** válasza:
hajjajj még langusztát is!
2016. jún. 24. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudsz olyat venni, mert szabály szerint limitálva van a kimeneti teljesítmény. Gyorsabbat vehetsz.
2016. jún. 24. 10:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Tedd ablakba!
2016. jún. 24. 10:48
 5/11 Wadmalac ***** válasza:

Ezek az elektromágneses mező a mai napig vitatottan károsak. Nincs igazi hitelt érdemlő adat.

Én speciel nem lennék nyugodt egy 500 m hatósugarú routertől 1 méterre ücsörögni, napi 8 órát. De lehet, hogy semmi bajt nem okozna.

Én javasolnám a router valami olyan ponton elhelyezni a lakásban, ahol mondjuk egy két-három méteres körzetében nem tölt senki hosszú időt naponta. A távolságot azzal is növeled, ha a routert jó magasra helyezed.

2016. jún. 24. 10:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Vegyél másikat, és told ki vele a térerőt, vagy vegyél egy AP-ot!
2016. jún. 24. 11:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Abban biztos vagyok, hogy a rendeltetésszerű használatával elbutulás magyarázható, de a rák általa történő kialakulását nem látom bizonyítottnak.
2016. jún. 24. 13:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezen kár idegeskedni, még ha ki is kapcsolod a saját routered, a környező routerek sugárzásáz és egyéb rádióhullámokat akkor sem tudsz elkerülni
2016. jún. 24. 14:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezen rák idegeskedni. Törődj bele, hogy elkerülhetetlen! :)
2016. jún. 24. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kérdéseket teszel fel,előbb utóbb rákos leszel, persze nem a wifi-től.Beszuggerálod magadnak!
2016. jún. 25. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!