Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van, létezik olyan gépiborotva...

Come back kérdése:

Van, létezik olyan gépiborotva, ami "babapopsira", azaz mint a penge levágja a szőrt a férfi arcán?

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 14:09
 1/10 Wadmalac ***** válasza:

Hát az új márkásak a reklámokban megteszik.

:D

Mindenképpen olyat érdemes venni, amin a penge előtt halad plusz egy él, ami meghúzza felfelé a szőrszálat, így vágás után a "maradék" elvileg nem áll ki.

Persze a reklámban a kaki is csokitorta.

Én a nedvesen is dolgozni tudó villanyborotvákat ajánlanám. Philipsnek, Braunnak is van. A sima száraznál sokkal hatékonyabbak, kevesebb irritációval. Jó, nem is olcsók.

2016. jún. 22. 14:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Korábban Braun nedvest használtam, két három év alatt feladta, megázott a panel.

Most mPanasonic van, asszem nem a készülékház IP68, hanem a panel vastag lakkozása miatt vízálló. Nedvesen Gillette borotvazselével kenem be a képem, aztán jöhet a háromszitás (+hosszúszőrvágó rész) akkus borotva, és az eredmény babapopsi, irritáció nélkül. Negyed pofafelületenként ét másodpercre a víz alá nyomom bekapcsolva, hogy kijöjjön belőle a hab és a szőr, aztán mehet tovább. Egy töltéssel kb. 35-40 percet tud, ami 7-8 borotválkozás.

2016. jún. 22. 15:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Pontos készüléktípust tudtok mondani?
2016. jún. 22. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Panasonic ES-RF41
2016. jún. 22. 21:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Tehát ez jól vág? [link]
2016. jún. 22. 22:06
 6/10 A kérdező kommentje:
S ne haragudj, de ezt nem értem pontosan: "Nedvesen Gillette borotvazselével kenem be a képem, aztán jöhet a háromszitás (+hosszúszőrvágó rész) akkus borotva, és az eredmény babapopsi, irritáció nélkül. " Bekened zselével az arcodat, amit sima pengés borotva előtt szoktak? Minek? Mi az a háromszítás? +hosszúszőrvágó rész?
2016. jún. 22. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, ezekben a piacgazdasági gépekben nem nagyon van bizodalmam. Volt egy 15 éves Remingtonom, hibátlanul működött. Én balfavágó, hazavittem Mo-ra, itt meg vettem egy Philipset. A nyomába se ér.
2016. jún. 27. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem maga egy Remington forgalmazó mindta (haver), hogy na azt ne vegyek. Az egyik embere javasolta a Panasonicot, ő is azt használ.

Kérdezőnek, a "Tehát ez jól vág?" kérdésre:

Amennyiben a ES-RF41 karaktersorozat megegyezik az ES-RW30 karaktersorozattal akkor igen. Ne kprdezd végig az összes belépőszintű Panát, amikor én egy középkategóriást javasoltam.

Igen, bekenem a pofám nagyon vékonyan, kevés zselével. Jobban csúszik, sokkal könnyebben vág.

Ha rákerestél volna az említett típus szitájára, akkor a második kérdést is értenéd.

Ott a három vágószita, és közöttük a hosszúszőrvágó pengés rész, ami leváégja azt, amit már a szita lenyom, nem pedig levág.

2016. jún. 27. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyomorult googée kleresés link, elnézést

Keress rá erre, google képekereső:

ES-RF41 foil

2016. jún. 27. 16:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Ment a zöld, nekem az a baj, hogy nem bírja a sima pengét az arcom, és vérzik. A Philipsshavet meg unom.
2016. jún. 30. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!