Van, létezik olyan gépiborotva, ami "babapopsira", azaz mint a penge levágja a szőrt a férfi arcán?
Hát az új márkásak a reklámokban megteszik.
:D
Mindenképpen olyat érdemes venni, amin a penge előtt halad plusz egy él, ami meghúzza felfelé a szőrszálat, így vágás után a "maradék" elvileg nem áll ki.
Persze a reklámban a kaki is csokitorta.
Én a nedvesen is dolgozni tudó villanyborotvákat ajánlanám. Philipsnek, Braunnak is van. A sima száraznál sokkal hatékonyabbak, kevesebb irritációval. Jó, nem is olcsók.
Korábban Braun nedvest használtam, két három év alatt feladta, megázott a panel.
Most mPanasonic van, asszem nem a készülékház IP68, hanem a panel vastag lakkozása miatt vízálló. Nedvesen Gillette borotvazselével kenem be a képem, aztán jöhet a háromszitás (+hosszúszőrvágó rész) akkus borotva, és az eredmény babapopsi, irritáció nélkül. Negyed pofafelületenként ét másodpercre a víz alá nyomom bekapcsolva, hogy kijöjjön belőle a hab és a szőr, aztán mehet tovább. Egy töltéssel kb. 35-40 percet tud, ami 7-8 borotválkozás.
Nekem maga egy Remington forgalmazó mindta (haver), hogy na azt ne vegyek. Az egyik embere javasolta a Panasonicot, ő is azt használ.
Kérdezőnek, a "Tehát ez jól vág?" kérdésre:
Amennyiben a ES-RF41 karaktersorozat megegyezik az ES-RW30 karaktersorozattal akkor igen. Ne kprdezd végig az összes belépőszintű Panát, amikor én egy középkategóriást javasoltam.
Igen, bekenem a pofám nagyon vékonyan, kevés zselével. Jobban csúszik, sokkal könnyebben vág.
Ha rákerestél volna az említett típus szitájára, akkor a második kérdést is értenéd.
Ott a három vágószita, és közöttük a hosszúszőrvágó pengés rész, ami leváégja azt, amit már a szita lenyom, nem pedig levág.
Nyomorult googée kleresés link, elnézést
Keress rá erre, google képekereső:
ES-RF41 foil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!