Mit tegyek, ha elszállt az sd kártyám?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, hogy nincsenek meg a képek a telefonomon, amik rajta voltak az sd kártyán, aztán láttam, hogy egyáltalán nem látja az sd kártyát, mikor kivettem akkor meg kiírta, hogy leválasztva és mikor vissza beraktam akkor pedig írta, hogy sd kártya beolvasása, utána rögtön leválasztása. Beleraktam a gépbe. A gép látja a kártyát de ha rá megyek akkor kiírja, hogy sérült. Körülbelül 1,5-2 hónapja is volt egy ilyen, akkor nem érdekelt, nem tudtam mit tenni leformáztam, ami után jó volt, eddig. Nem szeretném, hogy elvesszenek azok a dolgok, amiket eddig még nem mentettem át máshová. Mit tehetek ez ügyben? Vagyis tudom vannak ilyen adatmentő programok, de melyik a legjobb, egyáltalán meg lehet ezt még menteni?2016. jún. 19. 18:41
1/3 anonim válasza:
Az adatmentők nem erre vannak.. szépen búcsúzz el az adatoktól..
2/3 anonim válasza:
GetDataBack-el meg tudod nézni rajta vannak-e a képek.
Ha igen, akkor vagy fizetősbe mész át, vagy keresel hack megoldást.
Nekem megmentett egy kértyát.
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Az iskysoft-nak van egy szuper jó szoftvere, csak asszem fizetős az is. Először formázni kell a kártyát gyorsformázással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!