Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A pénzbedobálós kávé és...

A pénzbedobálós kávé és űdítőgépek hogy különböztetik meg a pénzeket? (Pl. : 50Ft-os 100Ft-os stb. ) súly vagy méret alapján?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 22:27
1 2
 1/14 Ammarilys válasza:
0%

tudtad hogy a "súly"-t "ly"-vel kell írni?

amugy jó kérdés,fogalmam sincs.

2010. ápr. 12. 22:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, h méret alapján. A "súly" egyébként LY ;)
2010. ápr. 12. 22:33
 3/14 anonim válasza:

De hát jól írta a súly-t mi a gondotok vele?

Amúgy súly alapján, mert a méretet nem érzékeli, (gondolj bele, a bedobónyílás akkora, hogy befér rajta a kicsi és a nagy érme is). A papírpénznél már nem tudom, mi alapján van.

2010. ápr. 12. 22:52
 4/14 anonim ***** válasza:

Eredetileg pontos j volt :)

Van elektromos, mechanikus, illetve mechanikus-mintaérmés pénzvizsgáló. A mintaérméset leszámítva csak feltételezhetjük a működési elvüket. Nekem gyanús, hogy az elektromos az valami ultrahangos, illetve szenzoros érzékelésű.

2010. ápr. 12. 22:56
 5/14 anonim ***** válasza:

22:52!

Az, hogy a nyílás mekkora, nem hinném, hogy befolyásolja az átmérő vizsgálatát.

2010. ápr. 12. 22:57
 6/14 anonim ***** válasza:
tudtommal súly alapján, volt egy ilyen történet hogy LasWegasban az egyik kaszinó gépei elfogadták a magyar 50 ft ost valami nagyobb pénznek és így még olcsóbban lehetett játszani
2010. ápr. 12. 23:35
 7/14 anonim válasza:
52%
Ellenálást mér a gép. A régi sz*rok talán még súlyt. Meg a játékgépekből a réiek főleg flipperek súlyra mennek. Ha kaja vagy pia automatát akarsz hackelni akkor nem elég egy esztergályos. Beszélj villamos emberrel is.
2010. ápr. 12. 23:40
 8/14 anonim ***** válasza:

Még csak nem is ellenállást mér, hanem hanem az érmék mágneses tulajdonságát méri meg és hasonlítja össze mindenfajta érménél egy előre beprogramozott értékkel.

Egy automata szerelő...

2010. ápr. 13. 12:23
 9/14 A kérdező kommentje:
tehát, ha én forrasztócín-ből kiöntenék egy azonos sújú, méretű érmét akkor nem fogadná el?
2010. ápr. 13. 15:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja amúgy igen tudtam, h. a súlyt "ly"-al kell írni! :D:D:D
2010. ápr. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!