Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nektek is feltűnt már? Az...

Nektek is feltűnt már? Az amcsi filmekben/sorozatokban a tévék mindig a 3. csatornán vannak? Ez jelentene valamit?

Figyelt kérdés
Egy igen érdekes dologra lettem figyelmes az amerikai filmeknél és sorozatoknál. Az amerikaiaknál elterjedt az olyan képcsöves tv, aminek külön digitális kijelzője mutatja a csatornaszámot. (mint nálunk régebben a Videoton Infracolor, meg Orion Nárcisz stb.) Azonban minden alkalommal, mikor egy filmben vagy sorozatban előbukkan egy ilyen tv, az mindig a 3-as számot mutatja. Sok ilyennel találkoztam. (pl: Nicsak, ki beszél! , A nevem Earl) - és még sok más film, aminek a neve nem jut eszembe. Ez hogy lehet? Valami utalás lenne? Vagy csak véletlen?

2016. jún. 16. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a TV volt minden filmben? Ugyanattol a filmstudiotol? Lehet hogy az a studio mindig ugyanazt a TV-t hasznalja es mar be van allitva valami amit a 3-as csatornan fog a keveroasztalbol, ahonnan kontrollaljak mit latsz a kepernyojen annak a TVnek.
2016. jún. 17. 08:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem ugyan az a tv. A "Nicsak, ki beszél!" 1989-es film és a TriStar Pictures-től van. "A nevem Earl" pedig egy 2005-ös sorozat a 20th Century Fox Television-tól. A többi filmet is más gyártotta szerintem. (amiknek a nevüket nem tudom)

[link] Itt 46:33-tól látható

2016. jún. 17. 11:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy amikor a gyerek csatornát vált a szám nem változik.
2016. jún. 17. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért nem vált a szám mert a távvezérlője nem is igazi, a képet a keverőasztaltól váltják.
2016. jún. 18. 02:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, de akkor is érdekes, hogy mindig a 3-as csatornán csinálják
2016. jún. 20. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!