E-cigiben amikor a töltőfolyadékot lecserélném másik ízűre, ki kell mosni a tartályt? Egyáltalán milyen időközönként szükséges tisztítani, és hogyan?
Most rendeltem először e cigit, használati utasítás nem volt hozzá, ezért szeretném tudni, hogy ha a folyadékot (e-liquid) más ízűre cserélném, kell-e kimosni a tartályt előtte?
Illetve tisztítani gondolom kell, vízzel.. de mire kell odafigyelni?
Köszönöm előre is!
Szia!
Mivel nem írtad milyen típusú kazánod van, ezért kétféle válasz lehetséges ha nem szeretnéd, hogy az előző íz benne legyen.
Vagy ki kell áztatni a porlasztót, vagy csak ki kell mosni, tankot pedig mosni jó meleg vízzel.
Főleg a csatlakozóknál kell figyelni, hogy tiszta legyen, mert egy porszem is bekavarhat.
Porlasztót cserélni akkor kell,ha már nem tudod tisztítani a fűtőszálat, és égett kezd lenni az íze, vagy kevesebb gőzt termel, mint az első nap.
Ha csokis lötyid van, akkor lehet kicsit gyakrabban kell tisztítani a fűtőszálat.
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod! :) Egyszer már kitisztítottam, átmostam vízzel, de egyébként ha ízt váltok, nem nagyon érződik a régi folyadék íze benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!