Miért lehet fontos bizonyos cégeknek (pl. társkeresők), hogy az ember bankkártyával (vagy mobiltel -n) fizesse az előfizetést, miért nem akarják a banki átutalást?
döntő része kamu, aki netán igazi, azt nagyon hamar kicsinálják. hidd el, benne voltam, tényleg így megy.
viszont hogy jön ide a bankkártyás fizetés? amúgy céltól, októl függetlenül, az a legegyszerűbb módja a fizetésnek, azt ugye online azonnal megkapja, nem kell még könyvelgetni ide-oda, meg az átutalás is néhány óra azért sokszor, azaz + 1 felesleges lépcső ami viszont túl nagy adminisztráció és kavarás és még költség is.
Köszi!! Én is benne voltam - vagyok, mármint régóta előfizető vagyok, átutalással szoktam fizetni, mert a másik fizetési mód bankkártyás fizetés lenne - nem bízom ebben, attól tartok, visszaélhetnek (valakik) a bankkártya adataimmal. A másik lehetőség a mobilon fizetés - arról is azt hittem, hogy szedhetnek le pénzt a kártyás telefonomról. Most legutóbb mégis telefonon fizettem, mert úgy egy jelentős kedvezményt vehettem volna igénye - amit aztán mégsem vehettem igénybe, mert csak az új belépőkre vonatkoztatták - amiről persze elfelejtettek tájékoztatni (szemét módon - szóval ez a megtévesztés tipikus esete).
Valamennyire azért működik ez a társkereső, mert már hozott néhány társkapcsolatot - volt köztük egy 4 évig tartó is - meg néhány rövidebb.
De - néha érzek azért simlizést is a társkereső cég részéről. Legutóbb, például, amikor éppen lejárt az előfizetésem, miután már rég óta nem jelentkezett senki, jött egy (mint később kiderült :teljesen komolytalan ajánlat). Szóval szerintem próbáltak egy újabb előfizetés felé terelni (motiválni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!