Efo V V2 Mega ecigi akku felrobbanhat? Informáciot szeretnék kérni aki jártas ebben a kérdésben.
Az akkumulátorok maguktól nem robbannak fel. Egyébként ha 1300mAh az aksi, akkor az nem kehet Mega, mivel a Mega 2200mAhs aksival jön kitbe. Esetleg egy Mega a tank (4mles kapacitással) és egy átlag aksival. (Tudom, mert nekem is Megám van ami 2200as). Akkumulátor púposodás 3-4 éves aksiknál szokott jelentkezni. Akkor viszont már folyik is, bár ezt te nem láthatod.
A fél évig hozzá sem nyúláshoz pedig van egy storym. 2 éve vettem egy olcsó kínai eGo utánzatot pár ezerért. Rá pár napra elraktam az akksit ahogy volt mert sz*r volt az egész szett, mondjuk ki. A napokban előszedtem és láss csodát...volt benne még töltés. Gond nélkül izzított, bár förtelmes íze volt.
Esetleg nincs egy villanyszerelő ismerősöd aki át tudja mérni neked a V3 aksiját? Rendesen leadja e azt a teljesítményt ami várható tőle...
Előző vagyok.
Próbáld meg esetleg a V3 akku és tank érintkezőjét letörölni acetonba (vagy körömlakklemosóba) mártott vattával/antistatikus ronggyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!