Hol lehet kapni "kamu konnektort" arra hogy elrejtsek néhány dolgot? A többi lent.
Figyelt kérdés
Szerintem mindenkinek vannak dolgai amiket elrejtene(pl: kulcs, pénz, stb.). Ez falba építhető és kulccsal nyitható. A gond csak az, hogy eddig még csak amerikai honlapon láttam, és az nem lenne túl hiteles, feltéve hogy Magyarországon nem ilyet használunk. Linkelem az amerikait. Előre is köszi.
2016. jún. 6. 20:30
2/4 anonim válasza:
A kérdező olyat szeretne, ami úgy néz ki, mint amiket Magyarországon is használunk. Tehát nem amerikai konnektort akar, hanem magyart.
3/4 anonim válasza:
Én sem találtam a neten, úgyhogy átugorva a kérdést:
Amúgy a konnektorok még így is szem előtt vannak, és van popkulturális utalás rá, vagyis az emberek ismerhetik ezt a trükköt. Ha pedig bárki kipróbálná és nem működik, gyanús. Az is, hogy hogyan került a falba egy nem működő konnektor, ami előtte nem volt ott. És eleve, neked a falat ki kellene vájni, arra rájavítani, stb...
Én ezt próbálnám inkább, egy pár centi vastag fa ajtó kell hozzá:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 😊
2016. aug. 8. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!