A lakás kamu védőföldelését, hogy tudja megoldani a villanyszerelő? Még a villanyszerelők egy része azért küzd, hogy életeket mentsen. A másik része azt is letagadja ami nyilván való.
2026 év elején derült ki, hogy a lakásom elektromos hálózata túl van biztositva és túlmelegednek a vezetékek egy ingyenes felülvizsgálat során derült ki. A városüzemeltető ,,elháritota" a hibát. A hiba ugyan úgy fenn áll. Az aljzaton keresztül tőr a káros elektromos kisugárzás. A vezeték kereső teszter össze függően kimutatja az áram jelen létét a falakban a gázcsövek szobai részén, a mind két konvektorban az ablak párkányon. A testünkben való feltöltődést. Én egészségkárosodást szenvedtem ez végett. Ezt a szándékosan generált rossz energiát, hogy tudják kivitelezni. A szervezet ösztönösen reagál, civilizációs betegség tüneteket, majd egészség károsodást okoz. A kád csaptelepben utoljára 410 millivoltot mutatott a multiméter.
Kérem aki tud válaszoljon.
Köszi. Erzsi
A placebó-hatás ismert a gyógyászatban. Ha a beteg azt hiszi, hatóanyagot kap, gyúgyul.
Ez negatívan is érvényes. Ha valaki bemagyarázta szerencsélten kérdezőnek, hogy a konnektorból káros sugárzások "lövellnek", és komoly feszültségek vannak a fürdőszobában, akkor a kérdező elméje elkezdi arra programozni magát, hogy szarul legyen.
És ettől kezdve a folyamatos stressz miatt a végén tényleg kialakul az egészségkárosodás.
Bár ez korántsem annyira veszélyes, mint agy nélkül élni.
Az a baj, hogy ő annyira elhiszi ezt, hogy rám is küldte a köpködős privátot.
Boldogok a lelki szegények.
Ez ilyen. z összes gyurcsokjóska , meg szemmelversz ignác azárt tud megélni, mert sokkal könnyebb valami hülyeséggel megetetni az embereket, mint meggyőzni őket, hogy meg lettek etetve. Lehet ez konnektorból lövellő sugárzás, szivargyújtóba dugható fogyasztáscsökkentő elektronika autóhoz, csodamágnes benzincsőre, gázcsőre...Í
Ja, kérdező, #13 vagyok, nekem csak akkor írj köpködő privátot, ha szeretnél egy részletes elemzést kapni a felmenőid foglalkozásáról, és a te születésedet megelőző eseményekről, különös tekintettel patás igavonó állatok közreműködésére... (próbáltam finoman körbeírni....)
Kedves kérdezőnek javaslom, hogy töltsön le a mobiljára egy ilyen ingyenes térerőmérő appot, Pontatlan, nem hitelesített, de elég jó viszonyítási alap.
Tessék körbesétálni a lakásban, megközelíteni a tévét, konnektorba dugott töltőt, kompakt égőt stb.
Aztán megközelíteni az a mocskosul sugárzó padlót.
Megmondom, nulla egész nulla lesz a padló térereje. A többi már kevésbé.
Egyébként meg, ha a padló mérhetetlen nulla sugárzása káros, akkor a fentebb említett mobiltelefontól annyira halott lennél, hogy még háromszor abortuszként kellene reinkarnálódnod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!