12V-ról nagyfeszültség áram?
230voltos inverter halott ötlet, ugyanis az megfelelő áramot is tud szolgáltatni ahhoz hogy valakit lenyomjon.
Nyestriasztó, villanypásztor szb.. jó ötlet lehet.
Nyilván az emblémát szigetelni kell a kocsiszekrénytől.
1. Rendben, akkor az inverter nem játszik, marad szerintem a nyestriasztó. Természetesen le lesz szigetelve az embléma.
2. Ezzel nem vagyok előrébb, menj át másik topikba ha erkölcsi kérdéseid vannak. Viszont csak hogy örülj válaszolok. Utastérből kapcsolhatóra akarom megcsinálni, ha épp olyan helyen parkolok (pl este pesten stb) akkor bekapcsolom. Egyébként engem is ért kiskoromba nagyobb fájdalom mint egy rázás mégis itt vagyok. Legalább a gyerek is megtanulja ne nyúlkáljon más cuccához. Én se nyúltam.
3. Szerinted is a nyestriasztós az igazi? Aki hozzányúl már eleve azért nyúl oda, hogy letörje, akkor legalább legyen kis meglepi.
4. Szintúgy mint a 2. kérdező... Ha gond lesz az én bajom ne aggódj értem.
Tök eltérő válaszokat adtok a kérdéshez képest. Egy mechanikai megvalósításról kérdezek és rögtön jönnek rá más témájú válaszok. Nem adok nektek negatívot, mer gondolom nem rosszindulatból csináljátok, de akkor is, nem ez volt a kérdés.
1,3 nektek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!