Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 12V-ról nagyfeszültség áram?

Msebi06 kérdése:

12V-ról nagyfeszültség áram?

Figyelt kérdés
Szeretnék az autóm emblémájára kötni áramot, ami kárt nem tesz senkiben, de aki szórakozna vele azt meglepje. Hogyan tudnám ezt a legegyszerűbben/olcsóbban kivitelezni? Amiket én gondoltam, hogy nyestriasztót rákötni, vagy 220-as autós invertert valahogy? Működne?

2016. máj. 30. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

230voltos inverter halott ötlet, ugyanis az megfelelő áramot is tud szolgáltatni ahhoz hogy valakit lenyomjon.

Nyestriasztó, villanypásztor szb.. jó ötlet lehet.

Nyilván az emblémát szigetelni kell a kocsiszekrénytől.

2016. máj. 30. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Arra gondoltal ha hozzanyul egy kisgyerek mi lesz ?
2016. máj. 30. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Működhetne, bár sztem akinek nincs jobb dolga az életben, mint hogy egy idegen autó emblémájával szórakozzon, az csakazértis le fogja rúgni az első meglepetés után...
2016. máj. 30. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
#2 felhívta a figyelmet a jogra. Az ilyesmit ugye ki kéne táblázni. Ha más baja nem lesz tőle, mint az, hogy vén hobó mivolta miatt az ijedéstől szívinfarktust kap, vagy hátraugrik egy épp arra jövő gőzmozdony alá, évekig járhatsz a bíróságra, elkülöníteni az okokat és a mellékes körülményeket, oszt vagy sikerül, vagy nem.
2016. máj. 31. 09:39
 5/5 A kérdező kommentje:

1. Rendben, akkor az inverter nem játszik, marad szerintem a nyestriasztó. Természetesen le lesz szigetelve az embléma.

2. Ezzel nem vagyok előrébb, menj át másik topikba ha erkölcsi kérdéseid vannak. Viszont csak hogy örülj válaszolok. Utastérből kapcsolhatóra akarom megcsinálni, ha épp olyan helyen parkolok (pl este pesten stb) akkor bekapcsolom. Egyébként engem is ért kiskoromba nagyobb fájdalom mint egy rázás mégis itt vagyok. Legalább a gyerek is megtanulja ne nyúlkáljon más cuccához. Én se nyúltam.

3. Szerinted is a nyestriasztós az igazi? Aki hozzányúl már eleve azért nyúl oda, hogy letörje, akkor legalább legyen kis meglepi.

4. Szintúgy mint a 2. kérdező... Ha gond lesz az én bajom ne aggódj értem.

Tök eltérő válaszokat adtok a kérdéshez képest. Egy mechanikai megvalósításról kérdezek és rögtön jönnek rá más témájú válaszok. Nem adok nektek negatívot, mer gondolom nem rosszindulatból csináljátok, de akkor is, nem ez volt a kérdés.

1,3 nektek köszönöm!

2016. máj. 31. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!