Melegszik a villanykapcsoló. Az baj?
Figyelt kérdés
A fürdőszobai villanykapcsoló néha egészen felhevül.Úgy vettem észre hogy csak akkor, mikor a lámpa fel van kapcsolva.Mikor oltjuk el, akkor a kapcsoló már kellemetlenül meleg.Viszont nem mindig.Néha melegszik, máskor semmi baja.Nem tudom, mitől függ.Évek óta így van ez.Egyszer villanyszerelő megbabrálta emiatt, de semmi javulás...Ez baj?Veszélyes, kigyulladhat? Mit csináljunk vele?2016. máj. 29. 22:05
1/6 anonim válasza:
Kell hívni egy normális szerelőt, aki megcsinálja, mielőtt arra ébredsz, hogy leégett fejed felől a ház!
2/6 anonim válasza:
Amint lehet egy szerelővel csináltasd meg!
3/6 anonim válasza:
Semmiképp nem normális, én nem is merném használni, amíg meg nem nézik.
5/6 anonim válasza:
Elöregedtek az érintkező-pogácsák, vagy elgyengült a rugó. Ez esetben csere, javítani nem lehet. Ha csak a vezeték rögzítő csavar nincs meghúzva, az is melegedhet, de onnan kissé nehezen jut el a hő a kapcsoló felszínére.
Szóval csere.
6/6 anonim válasza:
alu vezeték réz pogácsával vagy ha nem akkor lazák a csavarok mindenképp híva szerelőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!