Ha kitörlöm az előzményeket, mások még láthatják?
Figyelt kérdés
Van egy e-mail fiók amit többen használunk (sulis). Ha kitörlöm az előzményeimet onnan (a saját gépemet használva), akkor a többi ember a saját gépén még láthatja azokat?2016. máj. 29. 14:44
1/3 anonim válasza:
Ha előzményeket törlöd azt már senki sem látja, de persze ha nem muszáj ne nézz olyan dolgokat ami másra nem tartozik, ügyesen vissza lehet mindent állítani, persze esélye kicsi de jobb félni mint megijedni. Én közös számítógépen, meg egyéb fiókban akár iskolai, akár munkahelyi, akár más közösségi nem nézek rajta olyan dolgokat ami másra nem tartozik. Volt olyan hogy 1 hónapig a céges laptopom használtam itthon mert az enyém garancia végett szervizbe került, hiába tudtam 100% osan törölni előzményeket bárhonnan, nem mertem kockáztatni így ki kellett bírjak hogy egyes adatokat ne nézzek meg, töltsek le céges laptopra mert bármikor bárki megláthatja. Úgy hogy még az e-bank fiókomat sem mertem használni nehogy véletlen egyik napról a másikra le kelljen adjam a laptopot vagy elfelejtek törölni előzményeket és olyan ember férhessen hozzá akire ez nem tartozik.
3/3 anonim válasza:
itt senki se ismeri az inkognitó módot a kettesen kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!