T-Mobilos vagyok (Domino 5). Percdíjaim: 49 Ft és 39 Ft. A Blue mobilnál a percdíj egységes (33 Ft). Érdemes-e váltani?
Nyugodtan válts.
Semmi gond nincs a Blue mobile-al. Ugyanúgy a Telekom hálózatát használják, viszont jóval olcsóbb.
Amire figyelj, hogy a telefonod független legyen.
Ez úgy írod mintha csak szolgáltatótól lehetne mobilt venni. Nálam például szóba se jöhet szolgáltatófüggő készülék vásárlása.
Kérdező: Nincs semmi trükk, tényleg 33 Ft a percdíj.
A Blue mobile tulajdonképpen olyan, mintha egy Telekomos Domino csomag lenne amit csak a Lidl-ben értékesítenek. A hálózatot, és a teljes háttérrendszert is a Telekom biztosítja. Éppen emiatt van az, hogy a Telekomos szolgáltatófüggő készülékek simán mennének Blue-s kártyával, de hogy ez ne történjen meg, IMEI szűrést is beállítanak.
Hogy ez így miért éri meg a Telekomnak, passz, de én már lassan 3 éve Blue mobile-os vagyok és nincs velük semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!