Miért ír ki hibát?
Nemrég vettem egy iStick Pico 75W-os készüléket Melo 3 mini porlasztóval, és 50W-nál azt írja hogy Weak Battery 43W-ra visszaállítja.
100%-ra fel van töltve, szerintetek mi lehet a baj?
Szia!
Milyen típusú és mennyi idős az akksi?
Ha ilyened van:
Akkor ezt max 10W-on javasolt használni, csak 5A van benne.
Menj az adatlapon a Discussins-ra, és alul Can this... subox nano.
Ott írják le, hogy csak 5.2A-es. és javasolnak is másikat.
Ha tudod cseréltesd ki egy erősebb, nagyobb kisütésű akksira, min.20A-es legyen. pl.(bár nincs raktárkészleten): [link]
Leírásokban ezt keresd: Pillanatnyi áramtűrése:20 A
Ha nem tudod kicseréltetni, akkor ezt használd 10W-on vagy alatta, és vegyél másik akksit.
Itt van jóval olcsóbb a bolti áraknál, és dicsérik az eladót:
Kimaradt:
Ha csak a gyári porlasztóid vannak és kipróbálnád a felújítást, akkor vegyél egy ilyet is mellé:
Ez elvileg jó a melo3-ba is, (iJust2-höz is)
felújítható, olcsóbban jössz ki vele, mint a készporlaszókkal, és ezzel tudod használni alacsonyabb teljesítményen, vagy vékonyabb (0.2, 0.3-as) huzallal 10W környékén.
Ha veszel huzalt, több félét vegyél, és hozzá vattát.
98%-osan működik a melo3-mal, viszont ez is csak 0.4ohm-os, szóval ehhez is másik akkumulátor kellene.
Angol oldalon ezt írják:
Aspire Atlantis coil-fits: Eleaf Melo lll Mini - top threads not used
Mint írtam, ha ezekkel az akksikkal akarod használni, akkor 1.5ohm felettit keress
Én innen vásároltam a felújítható fejet:
Tartaléknak kell + vatta és fűtőszál:
vatta: [link]
SS pl.: [link]
Kanthal pl.2-3m kell: [link]
És itt tudsz venni akksit is:
És van Triton porlasztója is, amiből van 1.8ohm-os, igaz drágábban, mint amit te linkeltél:
Ezek kb 10.000Ft és így ingyenes a szállítás (10.000Ft vásárlás felett, utánvéttel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!