Milyen ebook-ot érdemes vásárolni?
A legtöbbnek ugye 4 Gb-os memóriája van szóval ezen nincs mit variálni. A felbontás mennyit számít? Háttérvilágítás nélkül tényleg rontja a szemet, ha olvasunk rajta? Megéri a háttérvilágításért ráfizetni 10.000 forintokat vagy nem? Az érintőképernyős vagy a gombos a praktikusabb?
Egy csomó kérdés amire jó lenne ha választ tudnék kapni. Csak olyan írjon ha kérhetem aki saját tapasztalatból tudja vagy ért hozzá. Plusz ha valakinek van egy bevált márka akkor azt kérem írja le (persze egy minimális indoklással) Kicsit sok a kérdés és kérés, ezért bocsi.(Ha valakit érdekelne 14/L)
Megéri a háttérvilágításért ráfizetni...
Mindig jó megvilágításban fogsz olvasni, vagy esetleg nem? Ágyban este éjjelilámpa nélkül például... Buszon vagy vonaton télen délután hat után... S ez a kérdés eldől.
Van egy paperwhite 2-őm, illetve vettem édesanyámnak egy kindle 5-öt.
Utólag magamnak is az 5öt vettem volna, nagyon nem érte meg az extra 30e forintot az érintőképernyő meg a háttérvilágítás.
Jól jön mindkettő, de ha nem akarsz rá sokat szánni akkor meg lehet nélküle lenni.
Én a kindle-öket ajánlom
A memóriáról pedig: több száz könyv van az olvasómon(talán 300 körül) és ez a 2GB-os tárhelyből kb 600MB-ot vesz el, magyarul bő 1000 könyv ráfér egyszerre, szóval ne amiatt ne vegyél valamit mert 2GB-os
1 hete vettem Kindle 6-ot, eddig szuper nekem megfelel, megvagyok háttérvilágítás nélkül is.
Szerintem 4GB bőven elég, nem érdemes egy kindlre sok könyvet rápakolni általában, mert, idézem egy oldalról:
,,Nem célszerű egyszerre 50-100 vagy még több kötetet felmásolni, mert ezután hamarosan bősz indexelésbe kezd, ami alaposan lemerítheti az erőforrásokat, mi pedig meglepődve (és nem ritkán
kétségbeesve) tapasztalhatjuk, hogy a mi Kindle-nk nem is bírja 3-4 hétig csak 1 napig áram nélkül."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!