Szerintetek a mobilos technika hová fejlődik 10-15 év múlva? Vagy akkor már a levegőre kibocsájtó projektoros chippek lesznek mellé bloototh 3D actív szemüveggel?
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 21:56
1/5 anonim válasza:
Tenyérnyi méretű eszközök, a mai asztali i7 tudásával, komoly videóteljesítménnyel.
A kijelzőről nem tudok nyilatkozni. Ha azt nézzük, hogy 15 éve még a színes crt monitor volt a menő, és a nokia, amire telepítve van a snake, akkor valószínűleg megint lesz majd valami hatalmas fejlődés. Pl megjelenik egy új szabványú csatlakozó, ami leváltja a micro USB-t. A Windows 10 mobil már retro. Olcsóbb árkategóriában ott lesz az Android 20.x.x. a A nagy asztali gépek ugyanúgy megmaradnak, csak jóval erősebbek lesznek.
Ez a projektoros chip elképzelés szerintem halva született. Semmi értelme...
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont, az asztali PC-k tűnnek ek. a projektoros vívmány pedig pont hogy nem halt meg, hanem az a jövő és a hologram.
2016. máj. 25. 23:14
3/5 A kérdező kommentje:
És elképzelek olyan szemüveget ami teli van miniatűr kamerákkal, és ahová fordul az ember, azt látja az, akivel rá kapcsolódik, tehát az látja 3D-ben akivek 3D kamerázik. És fordídva is a másik fél, a világ bármely pontján élethűen, 3D teleportálhatnak, persze nem fizikailag, hanem virtuálisan. És ugyan ilyen elképzelhető a projektoros-hologram mütyűr, ami a levegore vetít ki virtuális monitor/billentyűzetet, vagy egy embert is akár 3D-ben életnagysában, és ugyanúgy fordítva a másik félek.
2016. máj. 25. 23:22
4/5 anonim válasza:
Inkább egy bluetooth-fülesbe épített EEG-hullám érzékelős gondolati parancsokkal irányítható készüléket várnék.
5/5 anonim válasza:
Szerintem tenyérnyi méretű eszközök i7 tudásával már ma is léteznek csak nem tömeg gyártásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!