Milyen laptopot tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a gta5-öt simán elvigye, de azért ne legyen megfizethetetlen. A mostani elvileg a videókártya miatt nem viszi el, de szegényemet már eléggé leéltem, szóval mindenképpen újat szeretnék.2016. máj. 25. 14:38
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de erre én is rá tudok keresni. Engem sokkal inkább gépek érdekelnének, nem a követelménye a a játéknak.
2016. máj. 25. 16:12
3/5 anonim válasza:
Mennyi legyen a max. ár?Mi számodra a megfizethetetlen?
4/5 Mjancsi24 válasza:
En 3 éve vettem egy Acer Aspire 5755G-t, folyékonyan jatszom rajta a GTA5öt, amugy i5, 2.6-3GHz, 8GB RAM, van dedikált videokártyája(GT 540M, 2GB VRAM) és egy integrált(Intel HD3000),750GB HDD.
kb 170.000Ft-ért vettem és árához képest szuperül mentek rajta a játékok, ha nem is ultra grafikán, de a legujabb jatekokat is elbírja.
Ha olcsón szeretnél hozzájutni játszásra szánt LapTop-ot akkor csak ajánlani tudom!!
5/5 A kérdező kommentje:
3/4: kb 150-200 a keret amit rá akarok fordítani
4/4: köszönöm, ez jól hangzik :)
2016. máj. 27. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!