Mit tehetek ha vezeték nélküli /optikai kábellel működő/ telefonom kijelzőjén csak nyomokban olvasható a szöveg?
Figyelt kérdés
Az akkumulátorokat kicseréltem és semmi javulás.
Amúgy technikai analfabéta vagyok.
2016. máj. 25. 11:35
1/10 anonim válasza:
Milyen marka / modell a telefon ?
2/10 A kérdező kommentje:
PHILIPS CD1751B/53
DECTPhone
2016. máj. 25. 14:41
3/10 anonim válasza:
Valoszinűleg kontakthiba a kijelzö és a lap között. Egyenleteen halvány mi de karakter vagy van amelyik jol látszik?
Az uj akku biztos jó? Elemekkel (alkalin) se lesz jobb?
4/10 A kérdező kommentje:
A fényereje jó. Az elemek /akku is, már kölcsönkérttel is próbálkoztam/. A számok, betűk és az ábrák látszanak csak nyomokban és az is változik: hol több, hol kevesebb.
2016. máj. 26. 10:03
5/10 anonim válasza:
Kontakhiba. Levált a fólia a kijelzőről. Vagy a lapkáról.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
Vajon laikusként, én sk. tudok valamit tenni. Vagy marad a szerviz?
2016. máj. 27. 09:08
7/10 anonim válasza:
Elektronikában jártas vagy? Kell egy jó csavarhúzo szett, csipesz stb. Szétszedni, megtalálni a kontakthibát. Orvosolni, például kitámasztani a fóliát egy kis gumicsíkkal, stb... vagy cserélni a fóliát de az macerás, valoszinüleg nem találsz megfelelő alkatrészt. Elég idöigényes is lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, de mint írtam e téren analfabéta vagyok, úgy, hogy nem merem szétkontárkodni. Megpróbálom a szervizt. Ha drága, akkor sajnos kuka /illetve tartaléknak jó lesz/. Tízezer körül kapni újat.
2016. máj. 28. 15:45
9/10 anonim válasza:
A szervizeles lehet egy otosbe is belekerul, ha nem tobbe.
Szerintem uj handszetet kell venni.
10/10 A kérdező kommentje:
Kösz!!
2016. máj. 29. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!