Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Dell i3 es i5 kozott sok...

Dell i3 es i5 kozott sok kulonbseg van? Mi? Jo az i3 is, mit ajanlotok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon a temaban, szoval elnezest ha meg a kerdest is hiabasan tettem fel.. Laptopvasarlas elott allok es nem tudom eldonteni hogy i5 kell e vagy "eleg" az i3 is.. Alap dolgokra hasznalnam a gepet, esetleg egy-ket komolyabb jatekra. Viszonylag sokat lenne hasznalva napi szinten. Netezes, filmnezes, world stb stb

2016. máj. 20. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Én inkább az i5-öt ajánlanám, ha játékokat is használsz, azon kívül az i3 mindenre megfelel :D
2016. máj. 20. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Alap felhasználásra bőven elegendő egy i3 is.

"esetleg egy-ket komolyabb jatekra"

Na itt kezdődnek a problémák. Olcsóbb gépek ugyanis csak erősen kompromisszumosan használhatók játékra, és ezeknél sem a processzor (ez a Core i3/i5) szokta a problémát okozni, hanem a videokártya. Milyen játékról lenne szó, illetve pontosan milyen gépeket nézegetsz?

2016. máj. 20. 22:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Tulajdonkeppen a "jatekok" resz nagyon vegyes.. Egy sima CS GO-tol kezdve egeszen a Rust-ig ,es meg rengeteg mas is szoba johet.

De azert nem vagyok az a nagy gamer tipus, nem jatszanek nyilvan ejjel nappal, max heti 2-3x ha idom es kedvem tamad :)

2016. máj. 21. 00:44
 4/5 vatafak ***** válasza:
ugh...nem az számít h hányszor akarsz vele játszani ember !!! maradjunk annyiban h nekem i3as dellem van integrált vga-val, annyira képes h a world of worships normálisan elmenjen rajta teljesen low graf beállításokkal (de ehhez is 8ra bővítettem a ramot és ssd-t tettem bele) ill. 4-5 éves gémek még szóbajöhetnek
2016. máj. 21. 07:02
 5/5 zombozo ***** válasza:
Dellnél a i3 5005u és i5 5200u cpu között vaciláltam elég sokat, kb 20%-os különbség van az i5 javára. Ha játszanék a laptopon, akkor mindenképpen i5-re tettem volna a voksomat.
2016. máj. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!