Mi a probléma a tabletemmel?
Nem tudom tabletekre igaz-e, de más műszaki cikkeknél elég gyakori, hogy az akksi töltöttségét nem tudják pontosan kijelezni. Tehát lehet hogy csak a töltöttséget jelzi rosszul, de az is lehet, hogy maga az akksi problémás.
Szerintem cisnáld azt, hogy használd sokáig ugyanarra, pl csak filmet nézz rajta. Nézd, hogy ha egy teli töltöttséggel kezded el, meddig bírja egy teljesképernyős filmmel. Mérd meg, hogy hány perc után merül így le. Aztán csináld meg azt, hogy teljesen feltöltöd, újrakezded. Ha 70 %-os akksinál kiveszed, de a visszarakás után nincs annyi idő hátra, ami az előző kísérletben a teljes kibírt idő 70%-a, akkor az akksival lehet valami gixer. Ha ugyanúgy bírja tovább, mint előzőleg, akkor csak rosszul jelzi ki. Macerás, tudom, de jobb ötletem nincs. És ez csak úgy érvényes, ha ugyanazt a tevékenységed végzed vele mindkét kísérlet alatt végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!