Mit jelentenek a karórán lévő körök (3db)? Daniel Klein, Exclusive kollekció
A minap vettem egy Daniel Klein órát az exclusive kiadásból, ami többek között annyit jelent, hogy a rajta lévő körök külön gombbal beállíthatók,tehát működnek és nem csak díszek. A 3-ból az egyik kör a napot jelöli, de a másik kettőre nem tudok rájönni --> az egyiken 4 szám van : 6,12,18,24
míg a második körön 1-től kettessével növekedve a számok, 31-ig
A 6,12,18,24 egyszerű 24 órás kijelzés.A másik a dátum.
Remélem nem költöttél rá sokat.:)
Az elsőnek köszönöm a választ, még a tegnapi nap folyamán sikerült kiokoskodnom, ami egy tájékozott embernek nem nagy kunszt, de én egyáltalán nem gondoltam olyanra, hogy egy egyszerű óra (vagy bármilyen óra) ilyeneket is tud mutatni, és ha valaki álmában sem gondol valamire,annak nem is olyan egyszerű észrevenni a nyilvánvalót -- gondolom ezekből sikerült leszűrnötök,hogy nem sok karórával volt még dolgom, de a szempont az volt, hogy normál megfizethető árban kapjak egy olyan órát ami az IDŐT mutatja nyilván, és 1 hónap múlva nem kopik le róla a festék :)
az utolsónak külön lábjegyzetben: Maga talán a kis körök miatt vásárol órát? Én nem, de ha maga szerint úgy, hogy ezekkel nem voltam tisztában felesleges volt órát vennem (?!?!) akkor elég szűk a látóköre, ha meg olyan fontos ott az a dátum meg nap akkor inkább naptárat vegyen, én órát kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!