Ez mitől lehet mit tudok vele csinálni?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete epközben rendesen tudok írni messengeren is és gépen facebookon is. Estefele pedig messengeren semmit nem küld el a másiknak és gépen pedig kiírja hogy: Nem sikerül elérni a chat funkciót. Újracsatlakozás...
és maximum úgy tudok chatalni másokkal hogyha amit én írok elküldöm gépen és amit visszaírnak azt meg elolvasom telón. Ez miért lehet és mit tudok vele csinálni már ki jelentkeztem meg vissza a telómon már kitöröltem a messengert és újra letöltöttem de még mindig semmi, már nagyon kezd idegesíteni.
2016. máj. 10. 21:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!